Valgt:

Danmarks bedste kringle

DKK30.00 DKK25.00

Danmarks bedste kringle

Danmarks bedste kringle

DKK30.00 DKK25.00

Søren Ryge havde engang i Hirtshals en skelsættende oplevelse, da han smagte en hjemmebagt kringe, der var så god, at han udråbte den til verdens bedste kringle, og han var dernæst var nødt til at bage den selv. Søren Ryge besøgte derfor ophavsmanden til kringlen, kogekonen Anne Magrethe fra Hirtshals, hvor hun hjalp ham med, hvordan man bager denne opskrift på en ualmindelig fantastisk kringle.

Opskrift og fremgangsmåde

  • 2 dl lunkent vand
  • 300 g margarine
  • 1 pakke gær
  • 3 spsk sukker
  • 3 æg
  • Sættes til ‘hævning’ i 20 min.
  • 450 g mel æltes i med hænderne
  • Hævning igen i ½ time
  • Rulles ud og deles i 4 stænger
  • Remonce af
  • 225 g margarine
  • 225 g sukker
  • Kardemomme eller kanel
  • Rosiner
  • Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
  • Hæves i 15 min.
  • Bages i 14 min. ved 220 grader
×
×

Kurv